sestdiena, 2008. gada 6. septembris

PGDE

Tā kā Boltonas universitāte pateica, ka manu pieteikumu izskatīs vēlreiz nākošgad un pirms tam atsūtīs kaut kādu tur vēstuli, man tagad nav ko darīt. Varu tikai būt laba sieva savam vīram un laba mājas māte arīdzan.

Universitāte teica, ka varbūt gada laikā varu uzkrāt pieredzi pedagoģijā vai angļu valodas mācīšanā. Te nu gan man radās jautājums - kā tad tas iespējams, ja tur to kvalifikāciju vajag? Varbūt laikam tiešām iziet to Kembridžas CELTA kursu, kas, manuprāt, tikai tāds stulbs un īsti nekam nederīgs kurss vien ir - ko var mēneša laikā iemācīties, es pat iedomāties nevaru. Tas PGDE kurss Boltonā ir daudz nopietnāks un labāks - kaut vai tāpēc, ka ilgst 10 mēnešus un universitāte maksā 6000 mārciņu stipendiju. CELTA ir padārgs un tikai mēnesi.

Tad vēl ienāca prātā ideja - mācīt nevis ESOL, bet kaut ko no kultūras - ja jau vesels bars ar visādiem Kultūras akadēmijas priekšmetiem ir manā bakalaura diplomā... ESOL manā skatījumā gan ir daudz lielākas perspektīvas un arī es tur saskatu kaut kādu jēgu...

Nav komentāru: